Saturday, 21 May 2011

Tempahan

Oke , disebab kan Aina dah lepas dri NERAKA EXAM ,
Aina akn rjin *ye ke rajin* buad tempahan !
Oke , tempahan ni free jea . :) Kalau suruh bayar , tak de la yg nak .
Kalau FREE , ade kea ? :P
Haha , okey la , kte tngok senarai ape yg korg bule tempah dn nyatakan jugak info yg Aina nk .
Header Transparent
Nama : 
URL blog : 
Nk yang mcm mner ? :
Jenis font :
Warna font :
Nk kartun or gmba sendiri : 
Width header :
p/s : Kalau gmbar sendiri , jgn lupa send gmba tu jugak 

Header Transparent Yang Smbung Dengan Body/Content
Nama : 
URL blog : 
Nk yang mcm mner ? :
Jenis font :
Warna font :
Nk kartun or gmba sendiri : 
Width header :
p/s : Kalau gmbar sendiri , jgn lupa send gmba tu jugak 

Sidebar Title + Background
Nama : 
URL blog : 
Nk yang mcm mner ? :
Nk letak ape ? :
Warna font ? :
Jenis font ? :
Nk background dea wrna ap :

Shoutbox Icon
Nama : 
Url blog : 
Nk kartun/ gmba korg :
Warna font :
Jenis font :
p/s : Kalau nk letak gmba sndiri , send gmba sekali

Setakat tu jea rse nyer . Kalau korg nk yg lain , komen kt sini yer . 

p/s : Send kn info2 tdi kt facebook Aina di SINI .

7 comments:

Gadis Rainbow said...

kalau nk banner pun boleh .

Hanis Zakirah said...
This comment has been removed by the author.
ieyfa syifa said...

na tempah na tempah na tempah . hehe :)

Gadis Rainbow said...

nk tempah boleh pergi ke fb . :) .

Nad Bieber said...

sya pun nak tempah jugak .. nti sya send detail kat fb yaa ..

Eiyka Yusof said...

nak tempah header nan banner . boleh tak ? nanti ,, saya inbox awak .

Gadis Rainbow said...

nk tempah boleh inform kt fb aina taw . :)

Post a Comment