Tuesday, 17 May 2011

Contest "Blog Saya Cantik , Smart & Kemas !"

Hee ~ Tadi , Yaya tetibe mintak nk buad kontest dgn Aina , 
Aina ape lgi , mmg sorg yg giler kontest la kte kan :) Haha .
Dah , jom mula entry untuk contest .

 
*Banner Contest*

 Syarat2 contest : 
  • Wajib follow Aina dan Yaya kalau tak automatic disingkir .
  • Ada blog 
  • Jantina tak kira laki pompuan , suma boleh join !
  •  Buat 1 entry tentang kontest ni . Dan tempekkan gambar yg kat atas entry ni (banner contest) kt entry tu dan terus linkkan ke blog Aina/Yaya .
  • Dah buat entry ? Bagos , ambil link/url entry tu , tempek kt komen entry ni . 
  • Lagi satu , add FACEBOOK Aina di SINI dan FACEBOOK Yaya di SINI supaya senang nk berurusan
  • Tarikh contest bermula dan berakhir adalah pada 17 Mei 2011 - 20 Jun 2011
  • Hadiah adalah seperti berikut :-
 Tempat pertama : TOP UP RM10 , Edit Blog (kalau blog dah CUN tak perlu la :D)
Tempat kedua : Cursor , Header (SPECIAL) , Top Button
Tempat ketiga : Header (SEDERHANA) , Cursor

p/s : Kalau ada sebarang pertukaran , akn diberitahu secepatnya .


27 comments:

Hanis Zakirah said...

http://hanislifestory.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-cantik-smart-kemas.html


Nak Join!

meera leeya said...

http://meeralovestory.blogspot.com/2011/05/contest.html

Fatin Nazura said...

http://saiapunyabeloglaweyh.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-cantik-smart-kemas.html

Dina Zulaika said...

http://dinabeliberfever.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-cantik-smart-kemas.html

Anonymous said...

http://iffahfakhira.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-comel-kemas-smart.html

hafrizzul hafiz said...

hh join.. ^_^


http://hafrizzulhafiz.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-cantik-smart-dan.html

ownerblograsacomellak !, said...

saya masuk contest !
http://tehaalarh.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-cantik-smart-dan.html

aimi syazwani♥ said...

I join contest you <3

http://hakmilikmonster.blogspot.com/2011/05/blog-saya-cantik-smart-dan-kemas.html

THANKYOU :D

Anonymous said...

akma join ,

http://myselfakma.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-cantik-smart-kemas.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-cantik-smart-dan.html

TQVM

Alia Bieber said...

Alia Join,

http://lucylucasstrawberry.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-cantik-smart-dan.html

Thank You...<3

Ruqaiyah Amanina said...

da join. if ad kkrgn btau ye

http://mizznina91.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-cantik-smart-kemas.html

FariEsha FaUziE said...

da join...http://farieshafauzie.blogspot.com/2011/05contest-blog-saya-cantik-smart-kemas.html

izzaniss said...

http://izzaniss-wootwoot.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-cantik-smart-kemas.html
saya join ,

Nor Aishah said...

Aishah join....
http://denganredhaallah.blogspot.com/2011/06/contest-blog-saya-cantik-smart-dan.html

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

http://afinastory.blogspot.com/2011/06/contest-blog-saya-cantik-smart-kemas.html

Nurulhuda said...
This comment has been removed by the author.
Nurulhuda said...

Join :D

http://citationlife.blogspot.com/2011/06/contest-blog-saya-cantik-smart-dan.html

Anonymous said...

http://pennyloveangel.blogspot.com/2011/06/contest-blog-saya-cantik-smart-dan.html

Join! :)

Anonymous said...

Join ..

http://bla2girl.blogspot.com/2011/06/contest-blog-saya-cantik-smart-kemas.html

Anonymous said...

join..
http://bla2girl.blogspot.com/2011/06/contest-blog-saya-cantik-smart-kemas.html

Anonymous said...

Assalamualaikum, I join contest ni ya..:)

http://colourofcikfarah.blogspot.com/2011/06/contest-blog-saya-cantik-smart-dan.html

Apishafeez said...

Salam
Join yer
http://coffeesonlife.blogspot.com/2011/06/contest-blog-saya-cantik-smart-dan.html

Mrs. Farhan said...

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/06/contest-blog-saya-cantik-smart-kemas.html

merahLaben said...

http://merahlaben.blogspot.com/2011/06/contest-blog-saya-cantik-smart-kemas.html

farahribenacreamsoda said...

hai , i've joined ;)
http://farahribenacreamsoda.blogspot.com/2011/06/contest-blog-saya-cantik-smart-kemas.html

Post a Comment